Ontdek de 4 nieuwe kookboeken
'Gezonde Gewoontes'
van Sandra Bekkari

Binnenkort ben je de klok rond gezond.

Met meer dan 30 onuitgegeven recepten per boek!

NU 4 WEKEN LANG BIJ DAG ALLEMAAL

Gezonde Gewoontes voor elk moment van de dag

Voor slechts €6,50 per kookboek

Gezonde gewoontes? Dat klinkt voor velen ingewikkeld of tijdrovend. Sandra Bekkari weet dat daar niets van klopt! Met haar nieuwe kookboekenreeks “Gezonde Gewoontes” bewijst ze dat je op elk moment van de dag lekker, gezond en eenvoudig kan eten. In de 4 kookboeken verzamelt ze telkens meer dan 30 eerder onuitgegeven recepten, in haar bekende frisse stijl. Ben jij binnenkort ook de klok rond gezond?

Meer dan 30 onuitgegeven recepten per boek!

7 juni
Gezonde Gewoontes
De start van je dag

Voor veel mensen is het ontbijt een rustig momentje voor er alweer een nieuwe dag start. En hoe doe je dat beter dan met een gezonde en vezelrijke maaltijd? Daar krijg je immers veel energie van en van die positieve vibes geniet je voor de rest van de dag. 

In ‘Gezonde Gewoontes – De start van je dag’ bundelt Sandra Bekkari frisse en fruitige ontbijtjes om je dag extra goed te beginnen.

14 juni
Gezonde Gewoontes
Tijdens het werk

De lunch is iets om naar uit te kijken, ongeacht of je nu thuis of op kantoor werkt. Daarom bundelde Sandra Bekkari in ‘Gezonde Gewoontes – Tijdens het werk’ tal van voedzame, makkelijke gerechten om na de middagpauze weer boordevol energie te starten.

Je collega’s zullen aangenaam verrast zijn, en wat is er bovendien fijner dan samen lunchen?

21 juni
Gezonde Gewoontes
De apero met vrienden

Een aperitief met vrienden is altijd fijn. Maar vooral extra leuk als jij geen uren in de keuken moet staan zwoegen en mee kan genieten van een sfeervolle avond. Sandra Bekkari’s ‘Gezonde Gewoontes – De apero met vrienden’ brengt redding!

Verwacht je aan tal van verrassende hapjes én drankjes die gegarandeerd gesmaakt worden. Een champagnecocktail met granaatappel of een bosbessen-icetea als aperitiefje? Zet de glazen al maar klaar!

28 juni
Gezonde Gewoontes
‘s Avonds snel aan tafel

’s Avonds thuiskomen en samen met je gezin of vrienden koken. Gezellig! Zelfs wanneer je een drukke avond hebt, is het heerlijk om de tijd te nemen voor het avondeten. Met de gezonde recepten uit ‘Gezonde Gewoontes – ’s Avonds snel aan tafel’ tover je dankzij Sandra Bekkari moeiteloos een maaltijd boordevol vitaminen op tafel. 

De gerechten zijn stuk voor stuk snel klaar en hebben een verrassende twist. In deze pocket vind je voor iedereen wat wils.

Gravad Lax met sinaasappel

Een voorproefje uit 'De apero met vrienden'

Ingrediënten
37 g zout
60 g rietsuiker
witte peper
zeste van 1 sinaasappel
een bosje dille, fijngehakt
een scheutje witte porto
200 g zalmfilet
  • Voor erbij
    2 sinaasappels, geschild en
    in plakjes
    enkele takjes venkelloof
    2 tl roze peperkorrels

  Bereiding:
• Meng het zout met de rietsuiker. Doe hier wat witte peper, de zeste van de sinaasappel, de dille en het scheutje witte porto onder.
• Leg de zalm in een schaal en doe de marinade hierop. Dek af met plasticfolie en zet er een zware schaal op. Zet 24 uur in de koelkast.
• Haal de zalm na 24 uur uit de koelkast. Verwijder het overtollige zout, suiker en het vrijgekomen vocht. De zalm is nu veel steviger geworden. Snij de zalm in mooie dunne sneetjes. Verdeel de gravad lax over de borden.
• Schik de sinaasappels op de borden en werk af met wat venkelloof en roze peperkorrels.

VANAF 7 JUNI, VIER WEKEN LANG BIJ DAG ALLEMAAL

ABONNEES PROFITEREN

Als abonnee hoef je niet elke week op een nieuw kookboek te wachten.
Je bestelt gewoon de hele reeks in één keer, met gratis verzending!
Ontdek ook alle andere voordelen.