SOS PIET
MAAKT KOKEN
WEER MAKKELIJK

Verzamel de 4 nieuwe kookboeken bij Dag Allemaal voor slechts €6,50 per stuk!

SOS PIET IS TERUG

Piet Huysentruyt heeft zijn iconisch koffertje weer bovengehaald! Niet alleen roert hij bij vtm opnieuw in de potten van heel Vlaanderen, maar speciaal voor onze lezers heeft hij ook vier exclusieve kookboeken voorzien. Recepten voor het hele gezin, feestelijke gerechten, koken voor een kleine prijs of alles in één pan op drukke weekdagen? Met Piets gekende stap-voor-stap-methode kan het niet fout lopen én onthoud je wat je geleerd hebt!

VANAF 29 NOVEMBER
4 WEKEN LANG BIJ DAG ALLEMAAL

SOS PIET - FAMILIE

Heerlijk koken voor het hele gezin hoeft niet moeilijk te zijn. In SOS Piet Familie vind je eenvoudige, kindvriendelijke gerechten, van kipnuggets en minipizza’s tot marshmallows en wafels. Met Piets stap-voor-stap-methode kan het niet fout lopen!

SOS PIET - FEEST

Met de feestelijke recepten in SOS Piet Feest zul je je gasten gegarandeerd verrassen! Naast klassiekers zoals zalmrolletjes en terrine van kreeft schotelt Piet Huysentruyt ook originele gerechten voor zoals cannelloni en een champagnesoepje.

SOS PIET - BUDGET

Lekker koken voor een kleine prijs, daar tekenen we voor. In SOS Piet Budget tovert Piet Huysentruyt gerechten op tafel die origineel maar toch niet duur zijn. Met zijn gekende stap-voor-stap-methode kun je meteen aan de slag.

SOS PIET - EENPANS

Eenpansgerechten zijn ideaal voor drukke weekdagen, maar ook voor relaxte weekends! In SOS Piet Eenpans vindt iedereen wel zijn gading, van een lamsstoofpotje en tarte tatin van witloof tot citroenmousse en crème russe.

VEEL KOOKPLEZIER!