VERWEN JEZELF MET
EEN GRATIS NAGELLAK

Bij aankoop van een nagellak uit het ONLY YOU-gamma, krijg je er eentje GRATIS dankzij de bon die je nu bij Dag Allemaal vindt!

ER ZIT KLEUR IN DAG ALLEMAAL

De nagellakken van het vernieuwe gamma van ONLY YOU – in zowel funky als nude kleuren – bevatten verschillende ingrediënten die jouw nagels voeden en doen stralen. Ideaal voor de komende wintermaanden dus!   Ga je voor ‘Really Red’, ‘Brown Shadow’ of ‘Pink Positive’? Dankzij Dag Allemaal heb je extra keuze, want met onze bon krijg je bij aankoop van een ONLY YOU nagellak, een tweede gratis. Vanaf 31 oktober bij je persverkoper!

ONTDEK HET VERNIEUWDE
ONLY YOU GAMMA

Een verwennerij voor je ogen, maar ook voor je nagels! De nagellakken van ONLY YOU bevatten verschillende ingrediënten die de nagels voeden en doen stralen. De nagellakken zijn bovendien 100% vegan. Goed voor jou, jouw nagels & de planeet!

HAAL VANAF 31 OKTOBER JE DAG ALLEMAAL MET BON
VOOR EEN GRATIS* NAGELLAK IN HUIS!

*gratis ONLY YOU nagellak naar keuze bij aankoop van een ONLY YOU nagellak. Geldig van 31/10/2022 t.e.m. 30/11/2022 in alle ICI PARIS XL-parfumerieën in België en in de Belgische e-shop (www.iciparisxl.be). Niet cumuleerbaar met andere acties, promoties en/of voordelen. Niet uitbetaalbaar in contanten. Onder voorbehoud van eventuele fouten of aanpassingen.