Avontuur wacht op jou en je kleintjes!

Dompel jezelf vier weken onder in magisch betoverende
verhalen. Bij Dag Allemaal krijg je elke week een nieuw Disney voorleesboekje. Spaar ze allemaal voor een onvergetelijke reis door de wereld van Disney en creëer wekelijks magische voorleesmomenten met Dag Allemaal.   Spaar ze allemaal, elke week een nieuw boekje voor € 4.95 extra.

VANAF 5 december
4 WEKEN LANG BIJ DAG ALLEMAAL

Donald Duck - Schateiland

De geheimzinnige Kapitein Knook verschijnt op een dag in de herberg van Jim Duckins en zijn oma. Maar zo plotseling als hij gekomen is, verdwijnt hij ook ineens. De kapitein heeft wel iets achtergelaten voor Jim. Iets waarmee een groot avontuur begint…
Gebaseerd op het boek Treasure Island uit 1883 van Robert Louis Stevenson.

Donald Duck - Onder Oma's Vleugels

De nichtjes Jo, Meg, Beth en Amy leiden samen met hun oma een vrolijk en rustig leventje. Maar de nichtjes hebben ook grote dromen. Geloven ze genoeg in die dromen om ze uit te laten komen?
Gebaseerd op het boek Little Women uit 1868 van Louisa May Alcott.

Donald Duck - Frankenstein

Het zit Dokter Frankenstein allemaal niet mee en nu heeft zijn uitvinding – een reus, gemaakt van afgedankte materialen – ook nog eens het hazenpad gekozen. Als dat maar goed gaat…
Gebaseerd op het boek Frankenstein uit 1818 van Mary Shelley.

Donald Duck - Hamlet

Mickey en Donald spelen in het toneelstuk Lariekoek of geen lariekoek van de beroemde William Milkshake. Wie heeft de koekjes gestolen en waar is Koning Dagobert gebleven? Hamlet verzint een slim plannetje om de kruimeldief te ontmaskeren.
Gebaseerd op het toneelstuk The Tragedy of Hamlet, Prince of Denmark geschreven tussen 1600 en 1602 door William Shakespeare.